Over ons


Absolute Nutrients is ontstaan uit onze eigen behoefte aan pre-workout die de hype waarmaakt en daadwerkelijk doet wat hij belooft.

Na lang onderzoek doen vonden we een unieke formule die beter werkt dan alle anderen. In Amerika was het al ontdekt door de fanatiekste krachtsporters maar in Nederland en de rest van Europa nog helemaal niet.
Daarom besloten we om deze topformule als enige hier te introduceren, speciaal voor echte liefhebbers die kwaliteit waarderen.

Het resultaat is een uiterst geconcentreerd product enkel gemaakt met ingrediënten die direct effect hebben. Hierdoor is een krachtige en zeer geconcentreerde training met heerlijke pumps onvermijdelijk.
Precies wat we in gedachten hadden toen we begonnen met onze zoektocht naar de ultieme pre-workout! 

We zijn een jong merk wat nog hard bezig is met groeien. Onze missie is om uiteindelijk een complete supplementenlijn te hebben waarvan elk product net als de pre-workout beter werkt dan de rest. 

Als je vragen of suggesties hebt dan horen we het graag! We staan altijd open voor feedback die ons helpt om onze producten te perfectioneren. 

Groeten,

Team Absolute Nutrients